DÁREK ZDARMA: k objednávce nad 2 000 Kč získáte navíc kosmetickou tašku Kapsey v ceně 999 Kč

Lukášovy vánoční tipy

Moji milí,

na Vánoce se samozřejmě pečlivě připravuji i já. Jelikož je Bagind už nějakou tu dobu na světě, celá moje rodina svého koženého kamaráda má. Rozhodl jsem se proto udělat jim radost dárkem, který pořídím u jedné z českých lokálních značek, které smýšlejí podobně jako my.

Tyhle tipy jsem si pro Vás dovolil sepsat v dobré víře, že někoho třeba inspirují. Když totiž někdo dělá řemeslo s láskou a poctivě, rád ho doporučím i svým věrným zákazníkům.



Pro maminku

Někteří z Vás to možná ví, pro některé to bude novinka. Moje maminka je hlavní tváří zákaznického centra a pokud se k nám chystáte volat, velmi pravděpodobně na druhém konci linky narazíte právě na ni. Protože od rána do večera pomáhat našim zákazníkům není vždy lehká úloha, zaslouží si maminka kvalitní odpočinek.

Víkendy ráda tráví doma s knížkou, a proto jsem pro ni vybral něco, co jí pomůže se uvolnit a v čem se bude cítit jako v bavlnce. U české značky Paon jsem pro ni vybral pyžamový set z modalu, ve kterém může celý víkend spokojeně odpočívat a sbírat energii na každý další týden, kdy bude plnit všechna Vaše přání.

 

Aside background image

Pro tátu

Tata je klasický ostravský elegán. Kožené výrobky má moc rád a každý kousek od Bagind, který ode mě kdy dostal, nosí s hrdostí. Jeho oblíbenou barvou je modrá, takže minulý rok Ježíšek s Makey Atmos vsadil na jistotu. Mluvil o tom, že by si na jaro rád pořídil nové tenisky, kvalitní kožené, které vydrží jeho dynamické tempo života. Už v tu chvíli jsem věděl, čím ho potěším letos.

Se značkou Vasky souzní Bagind v mnoha směrech. Obě vyznávají hodnotu poctivého řemesla a pracují s přírodními materiály. Vybral jsem, jak jinak než modré, tenisky Teny. Věřím, že se o ně taťka bude starat stejně pečlivě, jako o své výrobky od Bagind a ony se mu odmění spoustou společných kroků.

Aside background image

Pro bráchu

Můj mladší bráška Michal se nedávno odstěhoval od rodičů a buduje si vlastní hnízdečko. Usoudil jsem tedy, že nejlepším dárkem pro něj bude něco praktického do bytu. Hledal jsem značku, která by spojovala poctivé řemeslo, lokálnost a udržitelnost a narazil jsem na moravské kolegy Wuders. Když jsem otevřel jejich stránky, věděl jsem, že jsem našel to pravé.

Industriální design a výdrž, která bude u někoho, jako je můj bratr, určitě potřeba. Nakonec jsem vybral multifunkční stolek Jordan. Disponuje úložným prostorem, kam může Michal schovat nepořádek a navíc je bytelný, takže ustojí i pořádnou party.

Aside background image

A co Vy, už máte vybráno? Budu rád, když se mými tipy necháte inspirovat a ještě radši samozřejmě, když si vyberete u nás.

Přeji Vám ze srdce klidné Vánoce,

Váš Lukáš




sdílet

Další příběhy

Zimní výlety

Zimní výlety

Tipy na zimní výlety a aktivity od Bagind.

Bagind pod stromeček

Bagind pod stromeček

Stále váháte s výběrem ideálního vánočního dárku nebo potřebujete inspiraci pro vlastní dopis Ježíškovi?

Vánoční dárky pro ni

Vánoční dárky pro ni

Výběr těch nejlepších vánočních dárků z pravé kůže pro maminku, babičku, sestru i kamarádku.

Vánoční dárky pro něj

Vánoční dárky pro něj

Přinášíme výběr dárků pro muže, které chcete potěšit poctivě vyrobeným dárkem. Tipy na dárky pro tatínka, dědečka, bráchu i manžela.

Diwali: svátek světel

Diwali: svátek světel

Diwali, neboli také festival světel, je jedním z nejvýznamnějších hinduistických svátků. Jeho oslavy probíhají 5 dní a provází je spousta duchovních ceremoniálů a dalších zvyklostí.

Kam na výlet?

Kam na výlet?

Vyrazte se svým výrobkem na výlet, vyfoťte se a zapojte se do naší velké letní soutěže o ceny v hodnotě 100 000 Kč!

Jak se rodí nový Bagind

Jak se rodí nový Bagind

Jak se rodí naše výrobky aneb od návrhu na papíře až k Vašim dveřím.

Správná péče o Bagind

Správná péče o Bagind

Starejte se o svůj Bagind. Váš výrobek Vám poté bude dělat radost mnoho let.

Můj účet

Zapomněli jste heslo?