Startuje naše kampaň na Hithit!

Staňte se součástí nového dobrodružství značky Bagind a zapojte se do naší crowdfundigové kampaně na Hithit. Díky vašim příspěvkům podpoříme výrobce v Kolumbii a rozšíříme výrobu o nové produkty z kvalitní hovězí kůže. Těšit se také můžete na nové barvy a další výrobky Bagind, jako jsou klíčenky a pouzdra na sluchátka Airpods.

Za váš příspěvek si můžete vybrat ze spousty zajímavých odměn. Na výběr máte z několika prvních modelů batohů a tašek z nových materiálů za zvýhodněnou cenu. Radost si můžete udělat také vybranými kousky z naší stálé nabídky nebo některou ze zážitkových odměn.
Jednou se zajímavých odměn je den se zakladatelem značky, Lukášem, nebo společný výlet do Kolumbie!
Stejně jako před 6 lety, kdy náš zakladatel, 18letý Lukáš Matějček, objevil na svých cestách po Indii obchod s koženým zbožím místního podnikatele Denise, i tentokrát hraje v příběhu hlavní roli přátelství a důvěra. V kolumbijském koloniálním městečku Villa de Leyva se Lukáš při své cestě po jižní Americe seznámil s panem Lindermanem, ambiciozním mladým řemeslníkem, který vlastnoručně vyrábí minimalistické batohy a tašky. Kombinuje v nich pružnost a robustnost bavlny s majestátností pravé hovězí kůže. Nebojí se experimentovat s odolnými a nepromokavými materiály, aby obsah zavazadla zůstal vždy v maximálním bezpečí.

Snem našeho nového kamaráda a výrobce Lindermana, je ukázat světu, že má poctivá ruční výroba na trhu stále své místo. A jen díky vám se jeho sen promění ve skutečnost. Společně chceme pomoci Lindermanovi vykročit za jeho snem nákupem potřebné techniky, náborem nových, kvalifikovaných zaměstnanců a zabezpečením spolehlivé přepravy výrobků k nám.
Chceme naše společníky za jejich práci odměnit férovou mzdou, rozvíjet jejich znalosti a také podporovat místní komunity a oblasti, které pomoc nejvíce potřebují. Jak už to tak v životě bývá, začátky jsou vždycky nejtěžší. Věříme, se s vaší pomocí všechny nezdary překonáme.
Podpořte nás příspěvkem v rámci kampaně na stránkách Hithit.cz, kde také naleznete veškeré podrobnější informace a skvělé odměny.
sdílet

Další příběhy

Zimní výlety

Zimní výlety

Tipy na zimní výlety a aktivity od Bagind.

Bagind pod stromeček

Bagind pod stromeček

Stále váháte s výběrem ideálního vánočního dárku nebo potřebujete inspiraci pro vlastní dopis Ježíškovi?

Vánoční dárky pro ni

Vánoční dárky pro ni

Výběr těch nejlepších vánočních dárků z pravé kůže pro maminku, babičku, sestru i kamarádku.

Vánoční dárky pro něj

Vánoční dárky pro něj

Přinášíme výběr dárků pro muže, které chcete potěšit poctivě vyrobeným dárkem. Tipy na dárky pro tatínka, dědečka, bráchu i manžela.

Diwali: svátek světel

Diwali: svátek světel

Diwali, neboli také festival světel, je jedním z nejvýznamnějších hinduistických svátků. Jeho oslavy probíhají 5 dní a provází je spousta duchovních ceremoniálů a dalších zvyklostí.

Kam na výlet?

Kam na výlet?

Vyrazte se svým výrobkem na výlet, vyfoťte se a zapojte se do naší velké letní soutěže o ceny v hodnotě 100 000 Kč!

Jak se rodí nový Bagind

Jak se rodí nový Bagind

Jak se rodí naše výrobky aneb od návrhu na papíře až k Vašim dveřím.

Správná péče o Bagind

Správná péče o Bagind

Starejte se o svůj Bagind. Váš výrobek Vám poté bude dělat radost mnoho let.

Můj účet

Zapomněli jste heslo?